12 juli 2016

ŠKODA Superb ‘Leaseauto van het Jaar 2016’

De ŠKODA Superb is uitgeroepen tot Leaseauto van het Jaar 2016. De jury van Alphabet Autolease, dat de verkiezing jaarlijks organiseert, verkoos de Superb tot overall winnaar en prees met name de combinatie van de vele sterke eigenschappen, zoals prijskwaliteitsverhouding, ruimte, comfort en wegligging. En dat alles in de 21% bijtelling categorie voor zakelijke rijders.

Verder lezen

De vakjury beoordeelde alle twaalf genomineerde auto’s op een groot aantal criteria, waaronder: trekkracht en geluidsniveau van de motor, wegligging en stabiliteit, comfort, stoelen voor en achter, dashboard en bediening en de binnen- en bagageruimte. De ŠKODA Superb scoorde op basis van die criteria de hoogste totaalscore, wat hem overtuigend de titel ‘Leaseauto van het Jaar 2016’ opleverde.

”De uitstekende rijeigenschappen van de ŠKODA Superb maakt hem tot een terechte winnaar”, aldus juryvoorzitter Anne Brons. “De Superb scoorde heel goed op de criteria ruimte, comfort en wegligging. Daarnaast is de prijskwaliteitsverhouding optimaal bij dit model. Dit is voor ons beslist de winnaar.”

Veelzijdig vlaggenschip
Binnen het modelprogramma van ŠKODA is de Superb het absolute vlaggenschip, die met name in het hogere segment een compleet nieuwe groep klanten naar het merk ŠKODA trekt. Sterke eigenschappen van de Superb zijn voor deze groep kopers vooral de interieur- en bagageruimte, de zakelijke representativiteit en de praktische eigenschappen als ruime gezinsauto voor in het weekend. Reden ook waarom 60% van de Superb-rijders voor de ruimte van de Combi kiest.

Vanaf € 215 netto bijtelling per maand
Belangrijke aankoopargumenten voor zakelijke rijders om voor de ŠKODA Superb te kiezen zijn in het bijzonder het grote aantal motoren en uitvoeringen in de 21% bijtelling categorie. Zelfs 190 pk en een DSG-automaat met dubbele koppeling behoort in deze bijtellingscategorie, waarin de Superb het ruimste aanbod is, tot de mogelijkheden. Concreet betekent dat, dat de ŠKODA Superb zakelijk al te rijden is tegen een maandelijkse netto bijtelling vanaf € 215*, en € 225* voor de Superb Combi.Die aantrekkelijke fiscale bijtelling en de gunstige leasetarieven voor een auto in dit segment, zorgen ervoor dat veel leaserijders voor een luxere uitvoering van de Superb kiezen. Zo is de Superb Style Business – op de L&K na de meest complete uitvoering van de Superb – onder zakelijke rijders de meest gekozen variant. Overigens wordt 85% van de Superbs zakelijk gereden.

Direct rijden bij Wealerlease!
Wealerlease heeft nog diverse ŠKODA Superb modellen op voorraad staan. Vraag hier direct een leaseofferte aan.


* Op basis van 40,4% inkomstenbelasting.

Bron: http://nieuws.skoda.nl

Deel deze pagina

Meer Wealerlease nieuws

16 juli 2016 Autobelastingen 2017 - 2020 Lezen
04 augustus 2016 5 nieuwe bedrijfsauto's voor Limbraco uit Horst Lezen
17 oktober 2016 Kerstevent 12 en 13 november Lezen
24 oktober 2016 Tegel- en Marmerwerken Leon Engels vernieuwd wagenpark met nieuwe VW Transporters Lezen
21 november 2016 4 tips voor elektrisch rijden bij lagere temperaturen Lezen
02 december 2016 Elektrische auto opladen vanaf nu ook in Duitsland met Travelcard Lezen
12 december 2016 Overgangsrecht bijtelling voor auto's met tenaamstelling vóór 2017 Lezen