04 augustus 2016

5 nieuwe bedrijfsauto's voor Limbraco uit Horst

Onlangs heeft Limbraco de sleutels van haar vernieuwde wagenpark in ontvangst genomen, bestaande uit 3 VW Transporters en 2 VW Crafters. De vijf voertuigen zijn geleverd door Arena BedrijfswagenCenter en worden geleased via Wealerlease. Door de samenwerking met deze partijen, kan Limbraco voor alle mobiliteitszaken op één plek terecht.

Verder lezen

Limbraco realiseert en ontwerpt wereldwijd projecten voor de champignonteelt en compostering, zoals compleet ingerichte kwekerijen, tunnels en bunkers. Limbraco is gespecialiseerd in het bouwen van turn-key projecten. Ook voor het upgraden van bestaande kwekerijen is Limbraco het juiste adres. “Alle klimaatsystemen, machines en computersystemen worden in eigen beheer geproduceerd en geleverd, van het ontwerp tot en met de oplevering. Hierbij staan de wensen van de klant centraal.”, vertelt Frank Cornelissen, directielid Limbraco.

Voor de vervanging van een vijftal voertuigen zocht Limbraco wederom de samenwerking op met Arena BedrijfswagenCenter en Wealerlease. “Voor ons twee vertrouwde partijen, waarbij met één telefoontje alle zaken omtrent ons wagenpark worden geregeld. We worden volledig ontzorgd, waardoor wij ons kunnen focussen op onze eigen bedrijfsvoering”, aldus Matt Derkx, directielid Limbraco. “Ook worden afspraken nageleefd waarbij tevens de aflevering met ombouw vlekkeloos is verlopen”, vult Frank Cornelissen aan.

De bedrijfswagens worden geleased via Wealerlease, de leasemaatschappij voor álle merken. De voertuigen zijn vervolgens geleverd door Arena BedrijfswagenCenter. Albert Rodenburg, accountmanager Zakelijke Markt, licht de samenwerking tussen de partijen toe: “Als het gaat om de levering van Volkswagen Bedrijfswagens, werken wij als leasemaatschappij nauw samen met Arena BedrijfswagenCenter.” Nick Gielen, verkoopadviseur Arena BedrijfswagenCenter vult aan: “Wealerlease en Arena BedrijfswagenCenter zijn beide onderdeel van Wealer Groep. Arena BedrijfswagenCenter levert de voertuigen, inclusief inbouw en/of opbouw. Wealerlease ontzorgt de klant volledig op het gebied van het totale wagenparkbeheer. Zo dragen zij zorg voor de verzekering, het vervangend vervoer bij onderhoud- en/of schadeherstelwerkzaamheden en alle andere zaken rondom complete mobiliteit”. Het wagenpark van Limbraco is hiermee bij zowel Arena BedrijfswagenCenter als Wealerlease in goede handen.

Wealerlease en Arena BedrijfswagenCenter zijn beide gevestigd aan Celsiusweg 5 te Venlo. De verkoopadviseurs en accountmanagers zoeken graag samen met de klant naar een passend voertuig en leasevoorstel, zie www.Wealer.nl en www.arenalease.nl. Limbraco ontwerpt en realiseert wereldwijd projecten voor de productie van champignongcompost. Meer informatie kunt u vinden op www.limbraco.nl.

Deel deze pagina

Meer Wealerlease nieuws

12 juli 2016 ŠKODA Superb ‘Leaseauto van het Jaar 2016’ Lezen
16 juli 2016 Autobelastingen 2017 - 2020 Lezen
17 oktober 2016 Kerstevent 12 en 13 november Lezen
24 oktober 2016 Tegel- en Marmerwerken Leon Engels vernieuwd wagenpark met nieuwe VW Transporters Lezen
21 november 2016 4 tips voor elektrisch rijden bij lagere temperaturen Lezen
02 december 2016 Elektrische auto opladen vanaf nu ook in Duitsland met Travelcard Lezen
12 december 2016 Overgangsrecht bijtelling voor auto's met tenaamstelling vóór 2017 Lezen